VITO4STARTERS - състезание за стартъпи от ЕС в областта на чистите технологии

Европейски стартъпи в областта на чистите технологии могат да кандидатстват във VITO4STARTERS Pitch състезанието до 19 май.

VITO подкрепя млади предприемачи или стартиращи предприятия в областта на чистите технологии със силен проект или идея, ангажирани с устойчивостта, чрез състезанието VITO4STARTERS. С този интерактивен конкурс за представяне на идеи, чийто финал ще се проведе по време на конференцията Love Tomorrow на 25 юли 2024 г. в Boom, VITO предоставя своята мрежа от контакти и техническия си опит в полза на вдъхновяващите предприемачи и стартъпи.

Прочети повече

Вижте най-важното от турнето на София Тех Парк в Русе на 10 април

Срещата от турнето на София Тех Парк „Пътят на предприемача“, подкрепена от Enterprise Europe Network, се проведе вчера в Русе.

Прочети повече

Бизнес центърът Ви кани на събитие в Русе за представяне на инкубационната програма на София Тех Парк

Бизнес център за подпомагане на МСП - Русе е партньор на София Тех Парк и кани всички заинтересовани на иновационна бизнес среща в Русе на 10 април, част от националната кампания „Пътят на предприемача“, която София Тех Парк организира за представяне на своята инкубационна програма South East European Innovators Program (SEEIP).

Вижте повече подробности за събитието в пълната публикация.

Прочети повече

Възможност за включване в съвместния бизнес инкубатор на София Тех Парк и ЦЕРН

София Тех Парк информира за възможност екипи и МСП да се включат в първия сезон от съвместния бизнес инкубатор на София Тех Парк и Европейската агенция за ядрени изследвания – ЦЕРН – The Bulgarian Business Incubation Centre – BIC

Прочети повече

Oтворена e трета процедура за кандидатстване в инкубатора REACH

Инкубаторът търси старт-ъпи и малки и средни предприятия с дейност, основана на данните, за да се присъединят към неговата високо интензивна програма за разработване на решения, базирани на големи данни, за справяне с различни предизвикателства, както и да се възползват от възможността да работят с водещи корпорации и техните собствени данни.

Прочети повече

Покажи още новини