Набират се кандидатури за Creative Business Cup Bulgaria 2024

На 15 януари 2024 г. стартира набирането на кандидатури за участие в престижния национален конкурс Creative Business Cup Bulgaria 2024. Организиран от CreaTech Bulgaria и Бизнес иновационен център ИНОБРИДЖ, този конкурс е отворен за стартиращи и иновативни предприемачи от креативните индустрии в цяла България. Това е уникална възможност за участниците да представят своите иновативни идеи и проекти на национално и международно ниво.

Вижте в публикацията как можете да учствате.

Прочети повече

Стартира конкурса за творческо писане на тема “Любимият ми коледен момент”

Европейската социална медия, посветена на творческото писане Panodyssey, обявява писателски конкурс на тема „Любимият ми коледен момент“.

Желаещите трябва да публикуват своя авторски текст на английски, немски, френски, испански или италиански език на платформата Panodyssey до 31 януари 2023. Може да участва всеки, който желае да сподели своите вълнения и емоции, свързани с празника, без ограничение във възрастта.

Прочети повече

Обявени са победителите в конкурса „Моята пандемична история“, организиран от новата социална медия Panodyssey, сред които е и български автор

Обявиха победителите в конкурса „Моята пандемична история“ (“My Pandemic Story”), организиран от новата социална медия, посветена на творците Panodyssey. Сред отличените финалисти е и единствената българска авторка Теодора Събева.

Прочети повече

Покажи още новини