Излезе майският брой на бюлетин "Мостове към Европа"

В новия брой четете:
- Онлайн услугите на Enterprise Europe Network за интернационализация на бизнесите бяха представени на Конференцията Digital4Ruse 2024;
- Европейската комисия мобилизира финансиране за научни изследвания и иновации за екологичния и цифровия преход;
- Комисията инвестира над 233 милиона евро в стратегически проекти в областта на околната среда и климата в цяла Европа;
- Възможности за B2B срещи, обучения и финансиране: събития, организирани от Enterprise Europe Network;

И още...

Прочети повече

Онлайн услугите на Enterprise Europe Network за интернационализация на бизнесите бяха представени на Конференцията Digital4Ruse 2024

За втора поредна година Бизнес център за подпомагане на МСП - Русе и Enterprise Europe Network - Русе бяха партньори и съорганизатори на Конференцията Digital4Ruse: Дигитални възможности за бизнеса, която цели да създаде атмосфера, която да помогне на участниците да намерят нови познанства и бизнес възможности.

Прочети повече

Вижте най-важното от турнето на София Тех Парк в Русе на 10 април

Срещата от турнето на София Тех Парк „Пътят на предприемача“, подкрепена от Enterprise Europe Network, се проведе вчера в Русе.

Прочети повече

Женското предприемачество в Европа – разгледайте Второто издание на електронния каталог 3’pitch за жени предприемачи

Второто издание на електронния каталог 3’pitch за жени предприемачи, съставен от Тематичната група за женско предприемачество на мрежата Enterprise Europe Network вече е факт!

Женското предприемачество е недостатъчно използван икономически и социален актив на Европейския съюз. Той е определен като политически приоритет за ЕС в Small Business Act и са стартирани редица дейности за насърчаване на жените предприемачи да започнат собствен бизнес.

Вижте повече за каталога в публикацията.

Прочети повече

Бизнес центърът Ви кани на събитие в Русе за представяне на инкубационната програма на София Тех Парк

Бизнес център за подпомагане на МСП - Русе е партньор на София Тех Парк и кани всички заинтересовани на иновационна бизнес среща в Русе на 10 април, част от националната кампания „Пътят на предприемача“, която София Тех Парк организира за представяне на своята инкубационна програма South East European Innovators Program (SEEIP).

Вижте повече подробности за събитието в пълната публикация.

Прочети повече

Покажи още новини