Покана: Национален информационен ден за Работна програма 2023 – 2024 на Рамковата програма за научни изследвания и иновации на ЕС „Хоризонт Европа“


На 26 януари 2023 в София ще се проведе Национален информационен ден за Работна програма 2023 – 2024 на Рамковата програма за научни изследвания и иновации на ЕС „Хоризонт Европа“. Събитието е хибридно, като за участие се изисква предварителна регистрация. Основен организатор е Министерство на образованието и науката с подкрепата на Enterprise Europe Network - България.

Прочети повече

Oтворена e трета процедура за кандидатстване в инкубатора REACH

Инкубаторът търси старт-ъпи и малки и средни предприятия с дейност, основана на данните, за да се присъединят към неговата високо интензивна програма за разработване на решения, базирани на големи данни, за справяне с различни предизвикателства, както и да се възползват от възможността да работят с водещи корпорации и техните собствени данни.

Прочети повече

Стартира инициативата Culture Moves Europe: мобилност за творци и професионалисти

Инициативата Culture Moves Europe: мобилност за творци и професионалисти отвори първата си покана за кандидатстване, предназначена за артисти, творци и професионалисти в сферата на културата.

Прочети повече

ДНИ НА ФИНАНСИРАНЕТО ОТ ЕС 2022

ЕЕN-България има удоволствието да Ви покани на ДНИ НА ФИНАНСИРАНЕТО ОТ ЕС 2022 г. — БЪЛГАРИЯ. Събитието ще бъде проведено онлайн на 19 октомври 2022 г., сряда.

Прочети повече

ПРЕДСТОЯЩО: ПОМОЩ ЗА МАЛКИ И СРЕДНИ ФИРМИ ЗА ВНЕДРЯВАНЕ НА ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ (безвъзмездна помощ)

Процедурата е насочена към улесняване на достъпа на предприятията до услуги и решения за внедряване на съвременни цифрови технологии, включително за осигуряване на киберсигурност.

Прочети повече

Покажи още новини