Digital4Ruse отново отваря врати в Русе на тема Международна онлайн търговия

Второто издание на конференцията Digital4Ruse ще се проведе на 8 април 2023 година в Канеф център, гр. Русе. Събитието тази година е на тема Международна онлайн търговия и ще събере водещи експерти с дългогодишен и доказан опит в бранша – маркетолози, рекламисти, онлайн търговци, спедитори, предприемачи и собственици на бизнес, които искат да продават на международни пазари.

Прочети повече

Социалната медия, посветена на творците, Panodyssey вече предлага възможността за създаване на професионален профил Panodyssey Pro

От края на 2022 година новата социална медия, посветена на творчеството, Panodyssey, предлага възможността за създаване на професионален акаунт Panodyssey Pro.

Panodyssey Pro е цялостно решение, разработено в помощ на организациите да публикуват и популяризират своето редакционно и професионално съдържание: то осигурява по-голяма сигурност, достъп до повече инструменти за изграждане на общност, по-добро персонализиране, по-голяма видимост, за да може тяхното съдържание да изпъкне и те да изградят своята аудитория, като платформата дава възможност за избиране между няколко варианта за осигуряване на приходи от публикуваното съдържание.

Прочети повече

ПРОЕКТЪТ “MIND THE DATA“, В КОЙТО БИЗНЕС ЦЕНТЪР ЗА МСП УЧАСТВА, БЕ ОТЛИЧЕН СЪС ЗНАК ЗА КАЧЕСТВО

Проектът Mindthe..Data”, в който партнира Бизнес център за подпомагане на малки и средни предприятия - Русе, получи награда за качествено изпълнение на годишната валоризационна конференция, организирана от Центъра за развитие на човешките ресурси (ЦРЧР), която се проведе на 09.12.2022 в хотел „Балкан“, София.

В събитието участваха над 120 участници, включително и изпълнителния директор на ЦРЧР Михаил Балабанов, г-жа Надя Младенова - зам.-министър на образованието и зам. -министърът на спорта Петър Бучков.

Прочети повече

НОВАТА СОЦИАЛНА МЕДИЯ ПАНОДИСЕЙ БЕ ОФИЦИАЛНО ПРЕДСТАВЕНА НА СПЕЦИАЛНО ОРГАНИЗИРАНО СЪБИТИЕ В ИНСТИТУТ СЕРВАНТЕС, МАДРИД

Европейската социална медия, посветена на творчеството, Панодисей, бе представена официално на организираното от Испанската Информационна Агенция - EFE събитие на 28 септември 2022 в Мадрид.

Прочети повече

ПОКАНА за ОНЛАЙН ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА за представяне на новата социална медия за творци Panodyssey

От името на Бизнес център за подпомагане на малки и средни предприятия имам удоволствието да Ви поканя да участвате в

ОНЛАЙН ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА

за представяне на новата социална медия за творци Panodyssey

на 31 август 2022 г., от 11.00 ч., чрез Google Meet

Прочети повече

Покажи още новини