Представяне на новата социална медия за творци Panodyssey в Стара Загора

Социалната медия, посветена на писането и творчеството Panodyssey, която дава шанс на авторите да публикуват творбите си и да печелят от тях, бе представена в Стара Загора на 20 април 2023.

Прочети повече

Най-голямата годишна среща на бизнеса в град Русе - Digital4Ruse събра успешни предприемачи от България и Румъния, както и експерти в различни области като международен дигитален маркетинг, спедиция и данъчно право

Конференцията Digita4Ruse на тема Международна онлайн търговия, която се проведе в Русе на 8 април 2023, премина при страхотен успех. Бизнес център за подпомагане на МСП – Русе с Enterprise Europe Network – център Русе бе основен партньор и съорганизатор на събитието.

Прочети повече

Digital4Ruse отново отваря врати в Русе на тема Международна онлайн търговия

Второто издание на конференцията Digital4Ruse ще се проведе на 8 април 2023 година в Канеф център, гр. Русе. Събитието тази година е на тема Международна онлайн търговия и ще събере водещи експерти с дългогодишен и доказан опит в бранша – маркетолози, рекламисти, онлайн търговци, спедитори, предприемачи и собственици на бизнес, които искат да продават на международни пазари.

Прочети повече

Социалната медия, посветена на творците, Panodyssey вече предлага възможността за създаване на професионален профил Panodyssey Pro

От края на 2022 година новата социална медия, посветена на творчеството, Panodyssey, предлага възможността за създаване на професионален акаунт Panodyssey Pro.

Panodyssey Pro е цялостно решение, разработено в помощ на организациите да публикуват и популяризират своето редакционно и професионално съдържание: то осигурява по-голяма сигурност, достъп до повече инструменти за изграждане на общност, по-добро персонализиране, по-голяма видимост, за да може тяхното съдържание да изпъкне и те да изградят своята аудитория, като платформата дава възможност за избиране между няколко варианта за осигуряване на приходи от публикуваното съдържание.

Прочети повече

ПРОЕКТЪТ “MIND THE DATA“, В КОЙТО БИЗНЕС ЦЕНТЪР ЗА МСП УЧАСТВА, БЕ ОТЛИЧЕН СЪС ЗНАК ЗА КАЧЕСТВО

Проектът Mindthe..Data”, в който партнира Бизнес център за подпомагане на малки и средни предприятия - Русе, получи награда за качествено изпълнение на годишната валоризационна конференция, организирана от Центъра за развитие на човешките ресурси (ЦРЧР), която се проведе на 09.12.2022 в хотел „Балкан“, София.

В събитието участваха над 120 участници, включително и изпълнителния директор на ЦРЧР Михаил Балабанов, г-жа Надя Младенова - зам.-министър на образованието и зам. -министърът на спорта Петър Бучков.

Прочети повече

Покажи още новини