Онлайн услугите на Enterprise Europe Network за интернационализация на бизнесите бяха представени на Конференцията Digital4Ruse 2024

За втора поредна година Бизнес център за подпомагане на МСП - Русе и Enterprise Europe Network - Русе бяха партньори и съорганизатори на Конференцията Digital4Ruse: Дигитални възможности за бизнеса, която цели да създаде атмосфера, която да помогне на участниците да намерят нови познанства и бизнес възможности.

Прочети повече

Вижте най-важното от турнето на София Тех Парк в Русе на 10 април

Срещата от турнето на София Тех Парк „Пътят на предприемача“, подкрепена от Enterprise Europe Network, се проведе вчера в Русе.

Прочети повече

Лекторите на специализирания уъркшоп "ВЕИ – добри практики и нови възможности за финансиране" впечатлиха участните на място и онлайн със своите полезни съвети и примери от практиката

На провелия се вчера специализиран уъркшоп "ВЕИ – добри практики и нови възможности за финансиране" в х-л Дунав в гр. Русе бе представена интегрираната методология SMEnergy, чрез която ще се предоставя необходимата подкрепа на енергоемките МСП в Дунавския регион, за да се подкрепи и ускори техния преход към използване на възобновяеми енергийни източници.

Прочети повече

Представяне на новата социална медия за творци Panodyssey в Стара Загора

Социалната медия, посветена на писането и творчеството Panodyssey, която дава шанс на авторите да публикуват творбите си и да печелят от тях, бе представена в Стара Загора на 20 април 2023.

Прочети повече

Най-голямата годишна среща на бизнеса в град Русе - Digital4Ruse събра успешни предприемачи от България и Румъния, както и експерти в различни области като международен дигитален маркетинг, спедиция и данъчно право

Конференцията Digita4Ruse на тема Международна онлайн търговия, която се проведе в Русе на 8 април 2023, премина при страхотен успех. Бизнес център за подпомагане на МСП – Русе с Enterprise Europe Network – център Русе бе основен партньор и съорганизатор на събитието.

Прочети повече

Покажи още новини