Представяне на новата социална медия за творци Panodyssey в Стара Загора

Социалната медия, посветена на писането и творчеството Panodyssey, която дава шанс на авторите да публикуват творбите си и да печелят от тях, бе представена в Стара Загора на 20 април 2023.

Прочети повече

Социалната медия, посветена на творците, Panodyssey вече предлага възможността за създаване на професионален профил Panodyssey Pro

От края на 2022 година новата социална медия, посветена на творчеството, Panodyssey, предлага възможността за създаване на професионален акаунт Panodyssey Pro.

Panodyssey Pro е цялостно решение, разработено в помощ на организациите да публикуват и популяризират своето редакционно и професионално съдържание: то осигурява по-голяма сигурност, достъп до повече инструменти за изграждане на общност, по-добро персонализиране, по-голяма видимост, за да може тяхното съдържание да изпъкне и те да изградят своята аудитория, като платформата дава възможност за избиране между няколко варианта за осигуряване на приходи от публикуваното съдържание.

Прочети повече

Стартира конкурса за творческо писане на тема “Любимият ми коледен момент”

Европейската социална медия, посветена на творческото писане Panodyssey, обявява писателски конкурс на тема „Любимият ми коледен момент“.

Желаещите трябва да публикуват своя авторски текст на английски, немски, френски, испански или италиански език на платформата Panodyssey до 31 януари 2023. Може да участва всеки, който желае да сподели своите вълнения и емоции, свързани с празника, без ограничение във възрастта.

Прочети повече

Обявени са победителите в конкурса „Моята пандемична история“, организиран от новата социална медия Panodyssey, сред които е и български автор

Обявиха победителите в конкурса „Моята пандемична история“ (“My Pandemic Story”), организиран от новата социална медия, посветена на творците Panodyssey. Сред отличените финалисти е и единствената българска авторка Теодора Събева.

Прочети повече

НОВАТА СОЦИАЛНА МЕДИЯ ПАНОДИСЕЙ БЕ ОФИЦИАЛНО ПРЕДСТАВЕНА НА СПЕЦИАЛНО ОРГАНИЗИРАНО СЪБИТИЕ В ИНСТИТУТ СЕРВАНТЕС, МАДРИД

Европейската социална медия, посветена на творчеството, Панодисей, бе представена официално на организираното от Испанската Информационна Агенция - EFE събитие на 28 септември 2022 в Мадрид.

Прочети повече

Покажи още новини