Покана: Национален информационен ден за Работна програма 2023 – 2024 на Рамковата програма за научни изследвания и иновации на ЕС „Хоризонт Европа“


На 26 януари 2023 в София ще се проведе Национален информационен ден за Работна програма 2023 – 2024 на Рамковата програма за научни изследвания и иновации на ЕС „Хоризонт Европа“. Събитието е хибридно, като за участие се изисква предварителна регистрация. Основен организатор е Министерство на образованието и науката с подкрепата на Enterprise Europe Network - България.

Прочети повече

ПОКАНА за ISE Open Innovation Challenge 2023

Enterprise Europe Network – Русе Ви кани на ISE Open Innovation Challenge 2023, което ще се проведе в периода 31 януари 2023 - 8 февруари 2023 в Барселона, Испания, както и онлайн.

Аудиовизуалният Конгрес ISE ще отпразнува следващото си издание в Барселона от 31 Януари до 3ти февруари. Това е най-голямото събитие в Европа по отношение на аудиовизуални и интегрирани системи (80 000 присъстващи преди Covid). IoT конгресът ще се проведе на същото място и по същото време, като конгреса на ISE. И двата организатора се съгласиха, че билетът за едното събитие ще осигурява достъп и до другото. ACCIÓ - Agency for Business Competitiveness, партньор в мрежата Enterprise Europe Network, организира и брокерско събитие по време на IoT конгреса: IoT Brokerage Event 2023 - Home (b2match.io)

Прочети повече

Покажи още новини