Panodyssey е нова социална мрежа, посветена на творчеството. Тя е различна от другите социални медийни платформи по форма и съдържание. Panodyssey е създадена в Европа и е изключително фокусирана върху творческото писане - индивидуално или в екип. Социалната платформа е създадена така, че да предотвратява плагиатство, фалшиви новини и фалшиви профили. В нея могат да публикуват единствено автори, организации и търговски марки с проверена идентичност.

Panodyssey предоставя на творците огромните си възможности напълно безплатно – достъп до голяма публика и до международни екипи, споделяне и коментиране, следване и др. От своя страна регистрираните в медията автори могат да публикуват творбите си за безплатно или за платено четене.

Друго основно предимство на Panodyssey е, че няма реклами, което осигурява на всеки читател достъп до качествено съдържание в спокойна и безопасна среда.

Новата европейска социална мрежа Panodyssey е създадена с подкрепата на Европейската комисия и еврокомисар Мария Габриел.

От края на 2022 година Panodyssey предлага възможността за създаване на професионален акаунт Panodyssey Pro.

Panodyssey Pro е цялостно решение, разработено в помощ на организациите да публикуват и популяризират своето редакционно и професионално съдържание: то осигурява по-голяма сигурност, достъп до повече инструменти за изграждане на общност, по-добро персонализиране, по-голяма видимост, за да може Вашето съдържание да изпъкне и да изградите Вашата аудитория, като можете да избирате между няколко възможности, за да си осигурите приходи от публикуваното съдържание.

Професионалният акаунт на Panodyssey е за всички организации, които желаят да разпространяват своето съдържание онлайн с помощта на Panodyssey – журналисти, редактори, медии, издателства, фирми, благотворителни организации.

Сертифицирането на Вашия професионален акаунт Ви позволява да свържете акаунта си в Panodyssey с Вашата марка. Други хора не могат да публикуват с Вашето име. Вашите публикации се записват в защитен регистър. Можете да гарантирате на Вашите читатели качеството и автентичността на Вашето съдържание.

Panodyssey Pro предлага възможността за лесно и удобно публикуване на съдържание с инструментите за съвместно публикуване:

- Текстов редактор на роден език

- Администратор на чернови

- Планиране на публикации

Panodyssey Pro предлага също по-голяма видимост за Вашите публикации и мащабно разпространение на Вашето съдържание.

Само до края на януари 2023 Panodyssey Pro се предлага на атрактивната цена от €99 (без ДДС, еднократна такса). След тази дата цената е €199.

Надяваме се, че ще се възползвате от възможността, която новата европейска социална медия Panodyssey предлага на професионалните акаунти.

Panodyssey Pro вече имат издателства като LINEA Edizioni от Италия и медии като Worldcrunch от Франция.

За да създадете свой Panodyssey Pro акаунт, е необходимо да се регистрирате на: https://panodyssey.com

*****

Повече информация за предимствата на Panodyssey Pro в сравнение с уебсайтовете и другите социални мрежи.