12 септември: WORTH II - информационна сесия за третата обява за набиране на предложения

Проект WORTH Partnership стартира последната си покана за набиране на предложения за избор на 67 нови партньорски проекта, които ще се възползват от инкубационната програма. Не пропускайте тази възможност да научите повече за функциите на програмата и как да участвате в нея.

Откриваща информационна сесия за обяснение на целите на поканата, както и характеристиките на програмата и процеса на кандидатстване, ще се проведе във вторник, 12 септември 2023 от 11:00 ч. централноевропейско време.

WORTH Partnership Project II се финансира от програма COSME на Европейския съюз. Той създава и подкрепя транснационални сътрудничества между дизайнери, креативни хора, производствени предприятия (МСП), занаятчии/производители и технологични фирми, които искат да разработят ориентирани към дизайна и иновативни продукти.

В първото му издание бяха избрани 152 транснационални партньорства в периода между 2017-2020, включващи 349 партньори от 34 държави от ЕС-COSME.

Ползи от участие в WORTH Partnership:

Избраните проекти ще се възползват от програма за инкубатор на стойност 60 000 евро, състояща се от:

  • Медиен комплект, включващ: международна медийна дейност, реклама и маркетинг в социалните медии
  • Финансиране от 10 000 до 20 000 евро
  • Участие в две международни събития, свързани с дизайна, за представяне на разработените продукти
  • Персонализирана менторска програма обучение
  • Междусекторно сътрудничество и участие в мрежови събития
  • Професионални връзки
  • Видимост на техния професионален профил в галерия WORTH

За да се регистрирате и да видите програмата на информационната сесия, моля кликнете върху следната връзка: WORTH II - 3rd Call Info-session registration link