Vulcanus в Европа 2024 – Възможност за фирми от ЕС да приемат японски стажант за научноизследователска и развойна дейност

Центърът за индустриално сътрудничество ЕС-Япония (съвместно начинание на японското правителство/METI и Европейската комисия/ГД „Предприятия и промишленост“), партньор в мрежата Enterprise Europe Network, популяризира 28-ата сесия на своята програма „Вулкан в Европа“ ('Vulcanus in Europe').

ВУЛКАН В ЕВРОПА 2024-2025

Приемете японски стажант и се възползвайте от неговите знания и умения за Вашите научноизследователски и развойни проекти

Центърът за индустриално сътрудничество ЕС-Япония кани фирми, базирани в ЕС, да кандидатстват, за да приемат японски стажанти за 7 месеца, от 19 август 2024 г. (*), чрез програмата „Вулкан в Европа“.

Стажантите идват от водещи японски университети и са студенти по инженерство, ИТ, биология, химия и други научни/високотехнологични области.

Те ще могат да общуват на местния език на Вашата фирма.

Предимства за фирмите в ЕС: ценно допълнение към работната сила за научноизследователска и развойна дейност и вникване в японската култура, изключително полезно за успешен бизнес с Япония.

- Краен срок за кандидатстване: 23 септември 2023

- Информация и формуляр за кандидатстване: http://www.eu-japan.eu/events/vulcanus-europe

- За контакт: Margherita Rosada на +32 2 282 3715 или по имейл: vulcanus@eu-japan.eu

(*) 6 месеца, от 19 септември 2024 г., ако национално законодателство позволява максимум 6-месечни стажове