Социалната медия, посветена на творците, Panodyssey вече предлага възможността за създаване на професионален профил Panodyssey Pro


От края на 2022 година новата социална медия, посветена на творчеството, Panodyssey, предлага възможността за създаване на професионален акаунт Panodyssey Pro.

Panodyssey Pro е цялостно решение, разработено в помощ на организациите да публикуват и популяризират своето редакционно и професионално съдържание: то осигурява по-голяма сигурност, достъп до повече инструменти за изграждане на общност, по-добро персонализиране, по-голяма видимост, за да може тяхното съдържание да изпъкне и те да изградят своята аудитория, като платформата дава възможност за избиране между няколко варианта за осигуряване на приходи от публикуваното съдържание.

Професионалният акаунт Panodyssey Pro е за всички фирми и организации, които желаят да разпространяват своето съдържание онлайн с помощта на Panodyssey – журналисти, редактори, медии, издателства, фирми, благотворителни организации.

Сертифицирането на професионален акаунт позволява на фирмите и организациите да свържат акаунта си в Panodyssey с тяхната марка. Други хора няма да могат да публикуват с тяхното име, а публикациите им се записват в защитен регистър. Така на читателите се гарантира качество и автентичност на съдържанието. Panodyssey Pro предлага също по-голяма видимост за публикациите, мащабно разпространение на публикуваното съдържание и възможност за директно споделяне в други социални мрежи.

Повече за професионалния профил Panodyssey Pro можете да прочетете на уеб страницата на Бизнес център за подпомагане на МСП, който е единственият партньор на тази инициатива от България. Преди да заявят своя професионален профил представителите на фирмите и организациите могат да разгледат възможностите на социалната медия, създавайки свой личен профил в нея.


Panodyssey е новата социална мрежа, посветена на творчеството, която е различна от другите социални медийни платформи по форма и съдържание. Panodyssey е създадена в Европа и е изключително фокусирана върху творческото писане - индивидуално или в екип. Социалната платформа е създадена така, че да предотвратява плагиатство, фалшиви новини и фалшиви профили. В нея могат да публикуват единствено автори, организации и търговски марки с проверена идентичност.

Медията предоставя на отделните творци и читатели огромните си възможности напълно безплатно – достъп до голяма публика и до международни екипи, споделяне и коментиране, следване и др. От своя страна регистрираните в медията автори могат да публикуват творбите си за безплатно или за платено четене.

Как да се регистрирате, да създавате и да публикувате онлайн съдържание, можете да научите от сайта https://bscsme.eu/projects/crea/ или като се свържете с Бизнес центъра на тел. 082 821472.