ПОКАНА за ISE Open Innovation Challenge 2023


Enterprise Europe Network – Русе Ви кани на ISE Open Innovation Challenge 2023, което ще се проведе в периода 31 януари 2023 - 8 февруари 2023 в Барселона, Испания, както и онлайн.

Аудиовизуалният Конгрес ISE ще отпразнува следващото си издание в Барселона от 31 Януари до 3ти февруари. Това е най-голямото събитие в Европа по отношение на аудиовизуални и интегрирани системи (80 000 присъстващи преди Covid). IoT конгресът ще се проведе на същото място и по същото време, като конгреса на ISE. И двата организатора се съгласиха, че билетът за едното събитие ще осигурява достъп и до другото. ACCIÓ - Agency for Business Competitiveness, партньор в мрежата Enterprise Europe Network, организира и брокерско събитие по време на IoT конгреса: IoT Brokerage Event 2023 - Home (b2match.io)

ACCIO е основен организатор на Open Innovation Challenge в рамките на Конгрес ISE. Девет корпорации ще търсят нови технологии и решения, за да помогнат за решаването на техните предизвикателства.

  • Срещите с корпорациите ще се провеждат във формат лице в лице на мястото на провеждане на Конгрес ISE от 31 януари до 2 февруари. Участието е безплатно, тъй като организаторите ще предоставят пропуск за Конгрес ISE за тези, които са приели физическа среща с поне една корпорация. Ако не можете да присъствате физически на конгреса, организаторите могат да насрочат онлайн среща с корпорацията от 7 до 8 февруари.
  • Срещите между доставчиците на технологии ще се провеждат изключително онлайн от 7 до 8 февруари.

Предизвикателствата са от сферата на: Artificial Intelligence, Audio, Audiovisual, Big Data, Blockchain, Broadcast, Connectivity, Content creation, Content distribution, Design/User interface/UX, Digital signage, Edge/Cloud computing, Gamification, Holograms, Identity Management, Image analysis and tagging, IoT, Machine Learning, Multimedia, Natural Language Processing, Neurosciences, NFT, Open Source, Presentation Systems, Robotics, Smart Building, Smart Cities, Sports, Streaming, Systems Integrations & Advanced Manufacturing, Text analysis and tagging, Token, Video processing, Encoding & tagging, Voice, VR/AR/MX, Wireless Networks.

Как работи?

  • Можете да кандидатствате за предизвикателство, като се регистрирате в платформата: https://ise-challenges-2023.b2match.io/
  • Посочете дали имате възможност да присъствате физически или онлайн.
  • По време на процеса на регистрация има въпрос относно това за какво предизвикателство искате да кандидатствате. След това трябва да създадете привлекателен профил с предложение, насочено към предизвикателството, с което искате да се справите.
  • Корпорацията ще прегледа Вашето предложение. В случай че корпорацията приеме Вашето предложение, ще Ви изпрати заявка за среща с Вас. Бъдете търпеливи!
  • Ако сте посочили, че ще присъствате физически, ще Ви бъде предоставен билет за Конгрес ISE, когато срещата с корпорацията бъде приета.
  • Очаквайте веднага след датите на физическите срещи организаторите да обявят отварянето на заявки за срещи с доставчици на технологии, желаещи да се срещнат с други доставчици на технологии в онлайн формат.
  • Не забравяйте, че е задължително да отговорите на ФОРМУЛЯРА ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА за последващи цели в рамките на един месец след събитието.

За повече информация, моля посетете сайта на събитието или се свържете с нас.