Новата социална медия Panodyssey събуди интереса на българските автори - медията бе представена официално за първи път в България днес в Русе

Представянето на проект CREA и новата социална медия за творци Panodyssey, което се проведе в Регионална библиотека «Любен Каравенов» - Русе днес, премина при голям интерес от страна на русенската културна и творческа общественост.

Бизнес център за подпомагане на малки и средни предприятия представи каква е целта и какви възможности предлага Panodyssey, а именно - да се създаде ново европейско дигитално пространство, което да се превърне във водеща европейска платформа за публикуване на онлайн съдържание - истинска алтернатива на GAFAM (Google, Amazon, Facebook, Apple, Microsoft).

Участвалите писатели, поети, издателства, медии (вкл. БТА, БНР), ПР агенции, преводачи, книговеди, библиотека, училища и НПО в сферата на иновациите научиха как могат да създадат свой профил в социалната мрежа Panodyssey, как да публикуват свои авторски текстове и изображения и как могат да печелят от тях.

Предстоят серия от онлайн практически работни срещи, в които ще може да се включи всеки желаещ да научи как се работи с Panodyssey, за които ще ви информираме допълнително.

Ако желаете да изследвате сами Panodyssey, идете на https://panodyssey.com/ и нека въображението ви води!